Giriş Yap / Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.
Ürünü Paylaş :

One Way Vision - 120 Mic.

Marka
Stok Kodu
oneway120
Vitrin Fiyatı
1 m² için verilmiştir.
46,58 TL + KDV
44,72 TL + KDV (%4,00 havale indirimi)
Seçenekler
Ebat

One Way Vision - 120 Mikron

One way vision malzeme olarak binaların cam yüzeylerine yapılan reklam uygulama malzemesidir ve reklam ajansları ile tabelacıların yoğunlukla kullanıldığı bir üründür. Böylece bina içinden dışarıyı net olarak görür, bina dışından da reklam uygulamanızı net bir şekilde görürler. One way vision, terimi halk arasında delikli folyo olarak kullanılmakta, cam cephe giydirme one way vision diye isimlendirilen yapışkanlı malzeme pvc folyo ile yapılır. One way vision'un delikli olmasının sebebi camın içinden bakıldığında dışarıyı sanki sticker yokmuş gibi göstermesindedir. Bu işlem profesyonel ustalar tarafından yapılır ve reklam ajansları, tabelacılar, tanıtım ve promosyon işleri ile çalışanlar tarafından çok tercih edilen bir malzemedir. 

Adından da anlaşılacağı gibi one way vision, bir taraftan görmeye izin veren ve diğer taraftan görmeyi engelleyen vinil malzemeden yapılmış kendinden yapışkanlı bir delikli folyodur. Giderek artan alışveriş merkezleri, cam cephe binaları vb. yerlerde kullanılmaktadır. Bu filmin amacı, cam pencereyi sadece içeriden gizlenecek bir kaynak değil, aynı zamanda harika bir reklam aracı işlevi görmektir. 

Kullanım Alanları

  • AVM'ler
  • Kurumsal ofis
  • Dükkanlar
  • Hastaneler
  • Havalimanı
  • Kahve satış yerleri
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
One Way Vision - 120 Mic. One Way Vision - 120 Mic. - Sign-Ex One Way Vision oneway120
One Way Vision - 120 Mic.

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.