Giriş Yap / Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Ayna Akrilik Nedir?

28-10-2022 16:40
Ayna Akrilik Nedir?

Ayna akrilik, cam aynaya güvenli ve hafif bir alternatiftir. Cam kadar sert değildir ve sert bir çerçeveye veya düz bir desteğe monte edilmediği takdirde kolayca bozulabilir. 

Camın çatlayabileceği veya kırılabileceği her yerde akrilik mükemmel bir alternatiftir. Dekoratif ekranlarda ve zanaat projelerinde kullanım için mükemmel olan ayna akrilik levhaları memnuniyetle sağlıyoruz. Aynalı akrilik, camın ağırlığının sadece yarısı kadardır ancak kırılmaya ve darbeye karşı daha dayanıklıdır. Ayna akrilik levhalar, bir çerçeveye ve herhangi bir özel ihtiyaç grubuna uyacak şekilde kolayca kesilebilir veya şekillendirilebilir. Şerit ısıtıcı ile kesilmiş, delinmiş, şekillendirilmiş veya bükülmüş olsun, bir sonraki projeniz için akrilik bir ayna seçerken hayal kırıklığına uğramayacağınızı biliyoruz. 

Akrilik, camın çatlamaya veya kırılmaya duyarlı olduğu uygulamalar için hobi ve profesyonellerin tercih ettiği bir seçimdir. Herhangi bir uygulamada cam ayna kullanır gibi kullanın.

Çift Yönlü Ayna Akrilik Levha Özellikleri

  • Transparan aynanın yansıması %60 ila %75 transparandır.
  • Yüksek nemde veya su ile temasta kullanılmaz. 
  • Şeffaf ayna %5 ila %20 ışık iletim aralığına sahiptir.
  • İyi aydınlatılmış "ışıklı” taraftan normal bir aynaya ve az ışıklı veya hiç ışıksız taraftan şeffaf renkli pencereye benzemektedir.

Çift yönlü ayna akrilik, akıllı aynalar oluşturma, televizyonları gizleme veya ev güvenliğini güçlendirme için idealdir.

Renkli Ayna Akrilik Levhanın Özellikleri

Renkli ayna akrilik, sürekli işlenmiş akrilikten yapılmaktadır. Vakum metalleştirme kullanılır ve her levhaya, endüstrinin en sağlam ve en dayanıklı desteğiyle korunan bir ayna cilası verilir. 3 mil lazerle kesilebilir. Mavi, gri, altın, kırmızı, bronz ve yeşil renklerde mevcuttur.

Renkli Ayna Akrilik Kullanmanın Faydaları

  • Zarif ve modaya uygun bir görünüm.
  • Perakende satış noktası, tüketim malları ve mücevher üretimi için ideal çağdaş ve rafine renk.
  • Kolay imalat ve montaj.
  • İç mekan kullanımı.

    Bu makale, konu hakkında genel bilgiler sunmakta ve temel bir rehber niteliği taşımaktadır. Her özel durum veya ihtiyaç için, alanında uzman bir kişiye danışılması önerilmektedir. Makalede yer alan ürün/ürünlerin özellikleri markalara göre değişkenlik göstermektedir.
Blog Etiketleri :
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.