Giriş Yap / Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Banyo Pleksi Kullanımı

29-09-2023 14:35
Banyo Pleksi Kullanımı
Pleksi levhalar hafiftir, dayanıklıdır, suya dayanıklıdır, temizlenmesi kolaydır ve çok çeşitli renk ve yüzeylerde mevcuttur. Tüm bunlar onu ıslak ortamlarda kullanım için ideal bir ürün haline getirir. Sadece mükemmel işlevsellik sağlamakla kalmaz, aynı zamanda estetik açıdan da hoştur ve şık ve çağdaş bir görünüm sağlar. Bu nedenle son yıllarda otel ve konut banyo düzenleme projelerinde banyo tasarımcılarının favorisi haline gelmiştir. 

banyoda pleksi kullanımı

Pleksi, banyo arkalıkları, banyo ve ıslak oda duş ekranları ve duvar panelleri için sıklıkla kullanılır. Son tasarım dokunuşlarını eklemek için duş askıları, havlu askıları, el havlusu tutucuları, bornoz askıları ve tuvalet kağıdı tutucuları  dahil çok çeşitli pleksi banyo aksesuarları mevcuttur.

banyo duvarları pleksi

Banyo Duvarları 

Pleksiyi banyo duvarı için kullanmanın ana avantajlarından biri çok yönlülüğüdür. Pleksi, banyo duvarının her boyutuna veya şekline uyacak şekilde kolaylıkla kesilebilir, şekillendirilebilir ve çok geniş bir renk ve kaplama yelpazesine sahip olması, banyo tasarımında yüksek derecede kişiselleştirme ve yaratıcılığa olanak tanır. Opak, yarı saydam veya aynalı kaplama pleksi çarpıcı görünebilir. 

Pleksiyi banyo duvarları için kullanmanın bir diğer avantajı da kurulabilme kolaylığıdır. Pleksi banyo duvarlarına kolayca yapıştırılabildiği veya vidalanabildiği için kendin yap banyo projeleri için hızlı ve kolay bir seçenektir. Pleksi’nin arkasına su sızmasını ve banyo duvarlarına zarar vermesini önlemek için Pleksi’nin düzgün bir şekilde kurulduğundan ve kapatıldığından emin olmak önemlidir.

pleksi banyo duvar paneli

Banyo Duvar Panelleri 

Bir banyo projesi için kişiselleştirilebilir, kurulumu kolay ve neme dayanıklı bir duvar kaplaması arıyorsanız Pleksi banyo duvar panelleri çok iyi bir seçenektir. Pleksi "sıçrama bölgelerinde" kullanım için harika bir malzeme olduğundan bu paneller fayanslara harika bir alternatif oldukları için duşların içinde ve banyoların üstünde kullanılabilir.

Banyo Camları 

Hiçbirimiz banyoda gözetlenmek istemiyoruz! Standart cam gizlilik filmi kullanırsanız bu durum oldukça hızlı bir şekilde soyulabilir. Banyoda mahremiyet sağlamak için uygun maliyetli bir çözüm, buzlu pleksi levhadan yapılmış bir banyo penceresi takmaktır. Islak ortamlarda harika bir şekilde çalışır ve aynı zamanda değerli doğal gün ışığını kaybetmeyeceğiniz anlamına da gelir.

Türkiye'nin Pleksi Tedarikçisi 

Depodan Ucuza, 125’ten fazla renk ve çeşidi stoklayan, Türkiye’nin önde gelen çevrimiçi pleksi levha tedarikçilerinden biridir. Hem küçük hem de büyük çalışmalarda son derece ihtiyaca uygun pleksi levha tedariği sağlamaktayız. Pleksi ihtiyacınız olduğu projelerde bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu makale, konu hakkında genel bilgiler sunmakta ve temel bir rehber niteliği taşımaktadır. Her özel durum veya ihtiyaç için, alanında uzman bir kişiye danışılması önerilmektedir. Makalede yer alan ürün/ürünlerin özellikleri markalara göre değişkenlik göstermektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.