Giriş Yap / Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Polikarbon Çatı Kaplama Levha Fiyatları

02-11-2023 13:45

Polikarbonat levhalar camlı çatılar, endüstriyel inşaat çatıları veya sera örtüleri için en iyi çözümlerdir. Temel olarak iki tip polikarbonat çatı vardır: solid polikarbonat ve oluklu polikarbonat. Sağlam bir polikarbonat çatı güçlüdür, cam kadar şeffaftır, hafiftir, camın yalnızca yarısı ağırlığındadır, esnektir, sızdırmazdır ve 10 yıl garantilidir. Oluklu polikarbonat, dış mekan kanopi çatıları için popülerdir. Oluklu çatı, daha fazla güneş ışığı almak için metal dalga profiliyle eşleştirilebilir. Çoğu müşteri polikarbonat çatı panellerinin fiyatı konusunda net olmak ister. Bugün polikarbonat levhaların maliyetini anlatmak istiyoruz.

Polikarbonat Çatı Kaplama Levhaları Nasıl Üretilir?

Polikarbon çatı maliyetini öğrenmeden önce polikarbon çatı kaplama levhalarının nasıl üretildiğini bilmemiz gerekiyor. Böylece fiyatı net olarak bilelim. Polikarbonat çatı panelleri, birlikte ekstrüzyon teknolojisiyle polikarbonat reçineden yapılmıştır. Üretim sürecinde UV korumalı malzeme eklenmiş ve her iki tarafa da film yapıştırılmıştır. Üretimden sonra işçiler onu rulo veya tabaka halinde paketler. Daha sonra tüm polikarbonat levhalar müşterilerimize gönderilmeye hazır hale gelir.

Polikarbonat Çatı Kaplama Levha Fiyatları

Polikarbonat levhaların üretimini öğrendikten sonra polikarbonat çatının maliyetine hammadde fiyatı, işleme maliyeti ve işçilik maliyetleri dahildir. Hammadde fiyatlarındaki değişiklikler polikarbon çatı levhalarının fiyatını etkileyecektir. Bir tarafta farklı kalitede hammaddeler ve farklı fiyatlar bulunmaktadır. Makrolon markası 10 yıl garantili, yüksek kaliteli polikarbonat levha üretmek için A sınıfıdır. Öte yandan ham madde fiyatları petrol gibi üretime yönelik ürünlerden etkilenir. Bu polikarbonatın fiyatının değişken olmasına neden olur. Çoğu polikarbonat levha üreticisi aynı hammaddeyi satın aldığından bu fiyat hemen hemen aynıdır. 

İşleme maliyetleri esas olarak elektrik faturalarını, tesis kirasını ve ekipman aşınma ve yıpranma fiyatlarını içerir. İşgücü maliyetleri yerel ekonomik seviyelere bağlıdır. Çoğu polikarbonat tedarikçisi maliyeti kontrol edecek ve verimliliği artıracaktır. Polikarbonat levhaların fiyatı hammadde maliyeti ve diğer maliyetlere bağlı olup değişkendir. Oluklu polikarbonat çatı levhaları aynı kalınlıktaki solid polikarbonattan daha ucuzdur çünkü oluklu polikarbonat levhalar daha az polikarbonat hammaddesi tüketir.

Bu makale, konu hakkında genel bilgiler sunmakta ve temel bir rehber niteliği taşımaktadır. Her özel durum veya ihtiyaç için, alanında uzman bir kişiye danışılması önerilmektedir. Makalede yer alan ürün/ürünlerin özellikleri markalara göre değişkenlik göstermektedir.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.