Giriş Yap / Üye Ol
HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Kendin Yap: Akrilik Bardak Altlığı

27-09-2020 16:43
Kendin Yap: Akrilik Bardak Altlığı

Kendin yap projesinde yapacağımız bardaklarımız, misafirlerinize bir içecek ikram ettiğinizde kesinlikle gerçek bir konuşma noktası olacaktır. Bu mükemmel bardak altlıklarını bir fiyonkla bağlayarak son derece orijinal bir doğum günü hediyesi olarak da sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Akrilikten bardak altlığı yapmak neredeyse hiç çaba gerektirmez. Bu hafta ki kendin yap blog yazımızda, sadece iki kolay adımda nasıl bardak altlığı yapılacağınız açıklayacağız. 


 

İhtiyacınız Olacak Malzemeler:

 

1- Ayna Akrilik Levha - 3 mm Gümüş 

2- Zımpara Kağıdı - 360 Gren 


Aynalı Bardak Altlığının Temeli

Bardak altlıklarını yapmak için 3 mm kalınlığında ayna akrilik levha kullanıyoruz. Gümüş renkli ayna kaplamalı akrilik bir levha kullanmayı seçtik, ancak siz istediğiniz bir rengi seçebilirsiniz. Online e- ticaret sitemiz üzerinden her zevke uygun farklı renklerde birçok çeşit ayna akrilik levha bulabilirsiniz. 


 

Adım 1: Akrilik Levhayı İstediğiniz Boyutta Kesilecek Şekilde Sipariş Edin.

Yapmak istediğiniz bardak altlığı sayısına karar verin. Örneğin 4 veya 6 tane bardak altlığı bir hediye seti için güzel bir sayıdır. Bardak altlığı sayısına karar verdikten sonra, akrilik levhayı sipariş edin. Bardak altlıklarını sipariş esnasında belirtmeniz durumunda sizler için keseceğiz. Bloğumuzda örnek olarak kullanılan bardak altlıkları 10x10 cm boyutlarındadır.


 


Adım 2: Kenarları Düzeltin

Yuvarlak kenarlar istemiyorsanız bu adımı atlayabilirsiniz. Bir parça kumlu 360 zımpara kağıdı kullanarak bardak altlığınızın keskin kenarlarını düzeltin. Bütün kesilmiş akrilik bardak altlıklarınızın üzerinden geçin. Bardak altlığınız kullanıma hazır!


 

Bardak Altlığınızın İyi Görünmesini Nasıl Sağlarsınız?

Akrilik temizliği için ipuçları içeren faydalı bloğumuzu okuyabilirsiniz. Akrilik hakkında daha fazla bilgiye mi ihtiyacınız var? Akrilik levha’nın avantajları ve dezavantajlarını okuyun. 


Özelleştirilmiş Akrilik Tabakanızı Sipariş Edin. 

Farklı bir renkte ayna akrilik veya akrilik levha sipariş etmek istiyorsanız, bardak altlığınız için mükemmel rengi arıyorsanız sitemiz üzerinden bulabilirsiniz. Akrilik levha ile çalışma konusunda daha fazla tavsiyeye ihtiyacınız varsa, bloğumuzu takip edin ve bizimle iletişime geçin, yardım etmekten memnuniyet duyarız.

Diğer Makaleler

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.